Nieruchomości

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
krzysztof23 

Wysłany: 2009-04-15, 22:18   Czy warto korzystać z usług agenta nieruchomości?

Czy warto korzystać z usług biura nieruchomości? Ostatnio znalazłem ofertę działki w internecie. Gdy zadzwoniłem okazało się, że oczywiście oferta jest “pod opieką” biura. Pani wydawała się miła a oferta atrakcyjna, więc umówiłem się na spotkanie. Pani Basia z biura - najpierw kazała podpisać umowę, że tą działkę kupię tylko od niej. Chcąc nie chcąc umowę podpisałem i pojechałem z panią Basią obejrzeć działkę. Pani Basia duuuużo mówiła… Działka mi sie kompletnie nie spodobała.
Myśałem, że współpraca z biurem polega na tym, że teraz pani Basia poszuka dla mnie innej działki. Nic z tego. Pani Basia z biura pośrednictwa sprzedaży nieruchomości już się do mnie nie odezwała…

Czy też mieliście takie problemy? A może znacie lepsze wrocławskie agencje nieruchomości?

ozyrys

Wysłany: 2009-04-15, 23:47   

Dlatego nie warto podpisywać umów, w których nie wiadomo o co chodzi, a niestety coraz częśniej takie się spotyka. Mój znajomy zajmuje się nieruchomościami, muszę się go zapytać czy nie chciałby się tutaj zareklamować za frytki :)

Gość

Wysłany: 2010-03-15, 23:10   

tutaj coś o tym pisali rynek-nieruchomosci.cba.pl/

Odpowiedz do tematu

Budynki socjalne pod specjalnym nadzorem?

Dwadzieścia dwie osoby zginęły w pożarze budynku socjalnego w Kamieniu Pomorskim. Ogień ugaszono dopiero nad ranem. Dwadzieścia osób odniosło obrażenia na skutek pożaru i przebywa w szpitalu....

Twórcą i właścicielem portalu www.pnn.pl jest firma